Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskenbrandy




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,2literfersken renset i biter
4dlsukker
1,2dlhonning
7,5dlbrandy


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ferskenbrandy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193,863 929,93Kcal
Protein0,377,50gram
Karbohydrat26,91545,52gram
Kostfiber0,5711,56gram
Fett0,081,62gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol11,84 %
Salt0,000,02gram
Pris på oppskriftenKr 17,29Kr 350,50Kroner
Hele oppskriften veier2 027 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Helles på norges glass. La stå noen mnd og vendes underveis. Sil av og tapp på flasker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15823)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.