Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskenpai 2



Ferskenpai 2 oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig

3dlhvetemel
1ssDansukker Brun Farin
150grsmør eller margarin
1stkegg

Fyll

2stkegg
250grkesella
2sspotetmel
0,75dlDansukker Melis
1tsvaniljesukker
0,5dlDansukker Sukker
3stkferskener, delt i 2


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ferskenpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier249,783 088,33514,72Kcal
Protein5,8071,7111,95gram
Karbohydrat23,15286,2347,71gram
Kostfiber0,9311,501,92gram
Fett14,68181,5130,25gram
Mettet fett8,86109,5518,26gram
Salt0,253,150,52gram
Pris på oppskriftenKr 6,16Kr 76,16Kr 12,69.-
Hele oppskriften veier1 236 totalt1 236 pr porsj206 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Ha melet og sukkeret i en skål sammen med det kjøleskapskalde matfettet skåret i små biter. Fordel fettet jevnt i melet til det blir en smulet masse. Tilsett egget, og arbeid sammen til en deig. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter. Prikk bunnen med en gaffel. Forstek ved 200 °C i 10 minutter.

Bruk en form til å stikke hjerter ut av ferskenene. Skjær "restene" i bitte små biter.

Skill eggene. Bland eggeplommene med kesella, potetmel, melis, vaniljesukker og de hakkede ferskenene. Visp hvitene og farinet til et fast skum, og vend ned i røren. Hell over i formen. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Legg ferskenhjertene oppå fyllet.

Sikt over litt melis før servering. Serveres lunken eller kald, eventuelt med en klatt pisket krem eller crème fraîche.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26622)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.