Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskenpunch




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1helflaske(r)Rødvin
5dltørr sherry
2dlsukker
1skive(r)sitronskive
3stknelliker
4stkferskner (fra boks)

Til flambering:

1,25dlArrak
Desuten lys kandisukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ferskenpunch med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111,61235,23Kcal
Protein0,250,53gram
Karbohydrat11,2423,69gram
Kostfiber0,230,48gram
Fett0,010,02gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol9,30 %
Salt0,020,04gram
Pris på oppskriftenKr 13,11Kr 27,63Kroner
Hele oppskriften veier2 108 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland rødvin, sherry og sukker i en gryte. Stikk nellikene fast i sitronskiven og legg den i rødvinen. Varm det opp. Vinen må ikke koke. Ta sitronskiven opp.
Hell punchen i en ildfast bowle (eller en fonduegryde) og hold den varm over en spritflamme på bordet.
Skjær de avdryppede ferskner i store terninger og varm de opp på en panne.
Hell den oppvarmede Ar-rak over og antenn det. Hell ferskenstykkene i punchen, når all alkoholen er brent vekk.
Legg et eller to stykker kandissukker i hvert glass og hell den varme punchen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16451)
Kategori: Punsj/bowle
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.