Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskensalat til kjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)fersken, ca 400 g

Lake:

1,5dlsaft fra ferskenboksen
2ssvineddik
6stknellik, hele
1krmingefær, malt
0,5stksitronskall finstrimlet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ferskensalat til kjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,87236,99Kcal
Protein0,410,68gram
Karbohydrat35,1357,87gram
Kostfiber0,721,19gram
Fett0,030,05gram
Mettet fett0,010,02gram
Salt0,020,03gram
Pris på oppskriftenKr 2,28Kr 3,76Kroner
Hele oppskriften veier659 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg hele ferskener skåret i smale båter i en krukke eller bolle.

Kok opp alle ingrediensene til laken. Hell den kokende laken over frukten, dekk til og la stå noen timer eller natten over. Kan oppbevares i kjøleskap 1-2 uker.

Til stekt kjøtt og fugl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6963)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.