Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ferskensuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grreker
1dashsalt
1dashpepper
5sskarry
75grsmør
2stkløk
2feddhvitløk
10dlbuljong
1boks(er)flådde tomater
2,5dlfløte
1boks(er)ferskner
ris og finstrimlet salat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ferskensuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,60540,89Kcal
Protein3,0620,04gram
Karbohydrat2,8718,79gram
Kostfiber1,187,73gram
Fett6,2841,12gram
Mettet fett3,9125,60gram
Salt0,664,32gram
Pris på oppskriftenKr 3,18Kr 20,82Kroner
Hele oppskriften veier2 619 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Karry svitses i smøret, og de hakkede løk og hvitløk ristes av. Tilsett buljong og flådde tomater og la koke i 10 minutter. Tilsett fløten, smak til med salt og pepper.
Fersknene skjæres i tynne båter og tilsettes sammen med reker. Nå skal suppen bare varmes godt igjennom. Ved servering legges først et par ss kokte ris i den dype tallerken og deretter helles suppen over og pyntes med salaten. Servér med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25866)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.