Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Festkveite




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkveite
3stkløk store
1sssmør
1tssalt
8stkhel pepper
1stklaurbærblad
2sshvetemel
4dlmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Festkveite med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,21458,19Kcal
Protein10,7447,22gram
Karbohydrat2,8012,31gram
Kostfiber0,411,80gram
Fett5,4724,05gram
Mettet fett1,858,13gram
Salt0,522,30gram
Pris på oppskriftenKr 12,96Kr 56,98Kroner
Hele oppskriften veier1 759 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver og la den surre litt i smør i en gryte.
Ta løken opp. Skjær fisken i passe stykker. Legg fisk, løk, salt og pepper lagvis i gryta. Strø melet mellom lagene. Legg i laurbærblad og hell over 3 dl av melken. Resten av melken kan evt brukes til å spe med. La alt trekke ved svak varme til fisken er kokt.

Server med poteter og evt flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2890)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.