Feta-gryte


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgpaprika, flådd og skåret i strimler
5stksjalottløk
3feddhvitløk
olivenolje
4stkflådde tomater
1dashnykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell


Fremgangsmåte:

Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.

Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 5954)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 23,84 Kcal
Protein 0,9 g
Fett 0,2 g
Karbo 3,66 g
Pris 3,72.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!