Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Feta-gryte

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4024 lesere! 4024 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgpaprika, flådd og skåret i strimler
5stksjalottløk
3feddhvitløk
olivenolje
4stkflådde tomater
1dashnykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Feta-gryte er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.

Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 25,89194,509,7 %
Fett: 0,312,34 gr3,3 %Fett10,8 %
Protein: 1,007,54 gr15,1 %Protein15,49 %
Karbo: 3,9029,39 gr9,8 %Karbo60,44 %
Fiber: 1,7112,89 gr43,0 %Fiber13,25 %
Mettet fett: 0,060,45 gr2,3 %
Salt: 0,010,08 gr1,6 %
Hele oppskriften veier 1507,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,69 .-
Pris 2 porsjonerKr. 55,62 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 27,81.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Gryte a la Tunis hos oss.Les mer om Vegetarisk couscous hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:5954



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser