Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fettbrød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
175grsmør,
175grsmult
500grhvetemel
175grsukker
2tskardemomme,
2dlMelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fettbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier445,265 476,70Kcal
Protein5,2965,07gram
Karbohydrat44,30544,89gram
Kostfiber1,5018,45gram
Fett27,10333,33gram
Mettet fett13,58167,03gram
Salt0,202,49gram
Pris på oppskriftenKr 3,06Kr 37,64Kroner
Hele oppskriften veier1 230 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og smult i hvetemelet. Bland i sukker, kardemomme og melk. Sett deigen kaldt til neste dag. Kjevle deigen til tynne leiver. Skjær ut med trinse, runde kaker, 15 cm. i diameter.

Stek dem på takke på svak varme. Snu dem og stek ferdig. Legg gjerne opp på stettfat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21023)
Kategori: Lefse
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.