Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fettduppe fra Brandval




Ingredienser

2 - 3 s.s. Fleskefett
2 - 3 s.s. hvetemel
ca. ½ l. vann
½ - 1 sjalottløk
pepper
salt


Annonse


Fremgangsmåte:

Fett og mel blandes i gryta, spes med vann til passe tykk saus. Kokes sammen med hakket løk, smak til med salt og pepper. Serveres til dugurd med nykokte, varme poteter til. Duppa ble også brukt sammen med stekt flesk og poteter til middag.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18106)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.