Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiberfranska




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlbokhvete gryn
1dllinfrø
0,5dlFibrex
1dlrosiner
1,5tssalt
4dlvann
4dlkulturmelk
50grgjær
50grromvarmt smør eller margarin
2tsbrødkrydder
12dlFinax glutenfritt melmix (ca 700 g)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fiberfranska med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208,203 646,621 823,31Kcal
Protein3,8166,7333,37gram
Karbohydrat34,69607,60303,80gram
Kostfiber4,0671,1135,56gram
Fett5,1289,6844,84gram
Mettet fett2,3641,3420,67gram
Salt0,6611,605,80gram
Pris på oppskriftenKr 3,23Kr 56,57Kr 28,29.-
Hele oppskriften veier1 752 totalt1 752 pr porsj876 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

1. Bland bokhvete gryn, linfrø, Fibrex, rosiner og salt i en bolle. Kok vann og hell over blandingen. Avkjøl til 37 º.
2. Varm surmelk til 37 °. Løs opp gjæren i surmelk og bland det i den andre blandingen.
3. Tilsett margarin, krydder og mesteparten av melet i blandingen. Arbeid deigen i maskinen med deigkrok i ca 5 minutter.
4. La deigen hvile i 15 minutter og form den klissete deigen i 2 brød. Legg dem i godt smurte formene (1 1/2 l).
5. La heve i ca 45 minutter dekket med bakeduk. Forvarm ovnen til 200 º.
6. Stek brødene nederst i ovnen i ca 45 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27902)
Tilberedningstid: 2 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.