Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Finnmarksviddas jegersuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
1stkkålhode
2stkgulrøtter
2stkløker
1bunt(er)persille
1stklaurbærblad
200grflesk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Finnmarksviddas jegersuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103,45402,13Kcal
Protein10,6441,36gram
Karbohydrat2,6810,42gram
Kostfiber1,284,98gram
Fett5,2920,56gram
Mettet fett1,485,75gram
Salt0,120,48gram
Pris på oppskriftenKr 13,35Kr 51,89Kroner
Hele oppskriften veier2 332 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den rensede haren, kålhodet, løken og røttene deles opp i passende stykker og has i rikelig vann. Ha i flesk og krydder. Alt kokes ved svak varme i 2 timer eller til kjøttet er mørt. Suppen siles. Harekjøttet skjæres i fine skiver og legges i suppen som er smakt til med salt. Dryss over litt persille. Jegersuppen serveres med rugbrød og godt smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13568)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.