Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk i kjele




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlfiskebuljong
300grfiskefilet i porsjonsbiter
2stktomater i skiver
1feddhvitløk finhakket
2stkvårløk eller 1/2 purre i skiver pr 2 vårløk
200grbrokkoli i buketter
1sstomatpuré
1tstørket oregano
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk i kjele med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44,46193,82Kcal
Protein7,5432,87gram
Karbohydrat1,586,89gram
Kostfiber1,205,23gram
Fett0,622,70gram
Mettet fett0,090,39gram
Salt0,230,99gram
Pris på oppskriftenKr 6,24Kr 27,20Kroner
Hele oppskriften veier872 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha fiskebuljong i en kjele, og legg alle ingrediensene i. La det trekke i 15 min., og server med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11823)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.