Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk i persillesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
275grhermetiske, hakkede italienske tomater
1stkfinhakket løk
2feddhvitløk, hakket
50grfinhakket persille
4ssolivenolje
6stk filethvite fiskefileter
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper

Til pynt:

Hermetiske serrano-chili uten frø, skåret i strimler
Svarte oliven i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk i persillesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,31247,05Kcal
Protein13,1236,70gram
Karbohydrat1,002,80gram
Kostfiber0,481,34gram
Fett3,439,60gram
Mettet fett0,441,23gram
Salt0,160,44gram
Pris på oppskriftenKr 9,22Kr 25,79Kroner
Hele oppskriften veier1 679 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell saften av tomatillosene og ta vare på den. Mos tomatilloene i en bolle sammen med løken, hvitløken og persillen. Smak til med salt og pepper og sett til side.

Varm oljen i en stor stekepanne og stek fiskefiletene til de er gylne på begge sider. Ta opp filetene med en fiskespade, legg dem på et varmt serveringsfat, dekk til og hold det varmt.

Varm resten av oljen i pannen og tilsett tomatblandingen. Kok under omrøring på middels varme, til sausen er godt blandet og har konsistens som fløte. Hvis den er for tykk, tilsetter du litt av tomatillo-saften. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over fiskefiletene, pynt med serrano-chili og svarte oliven, og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6283)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Mexico

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.