Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk i risrand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grris, langkornet
2 ts salt pr. l vann
2sssmør eller margarin
100grost, reven
500grfiskefilet
1stkløk finhakket
2ssolje
4stktomater
100grsjampinjonger
1,5dlhvitvin
0,5stksitron, skallet
1dashsalt
1dashpepper
halve sitronskiver og persille til garnering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk i risrand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155,97674,38Kcal
Protein7,4732,30gram
Karbohydrat15,6367,58gram
Kostfiber1,154,97gram
Fett6,1726,68gram
Mettet fett2,7812,02gram
Alkohol0,82 %
Salt0,271,18gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 22,61Kroner
Hele oppskriften veier1 730 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen 12-15 minutter i lettsaltet vann. Hell kokevannet av og spyl risen med kaldt vann. Smelt smøret og damp risen i det. Rør inn reven ost.

Fyll isen i godt smurt randform. Hold den varm.

Vask fiskefileten og skjær den i porsjonsstykker. Fres løk i olje. Flå tomatene og del dem i fire. Legg dem i gryten til løken sammen med sjampinjonger i skiver.

Spe med hvitvin og la grønnsakene dampe til tomatene begynner å falle sammen.

Legg fiskeskivene i gryten. Dryss på salt og pepper og revet sitronskall. La det hele surre til fisken er ferdig.

Server risranden hvelvet på fat med fiskestuingen i midten. Dryss persille over fisken og legg halve sitronskiver rundt risranden,

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9193)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 198,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.