Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk koking av fisk i foliepakke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 125grfiskefilet
1krmsalt
2tsmjuk margarin

Smakstilsetning:

0,5stktomat i skiver + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5stkegg hardkokte + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5ssriven peparrot + 1 ms finhakka kryddergrønt eller
0,5sskaviar + 1 ms finhakka kryddergrønt
Koketid: 15-20 minutt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk koking av fisk i foliepakke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149,35355,03Kcal
Protein10,0023,77gram
Karbohydrat7,4517,71gram
Kostfiber1,303,09gram
Fett8,5520,33gram
Mettet fett1,854,40gram
Salt0,922,18gram
Pris på oppskriftenKr 5,74Kr 13,65Kroner
Hele oppskriften veier238 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Smør eit folieark med halvparten av margarinen. Bruk frysefolie eller dobbelt lag med hushaldsfolie.
2 Skyl fersk fiskefilet. Skjer djupfryst fisk i skiver.
3 Legg fisken på foliearket.
4 Strø salt over.
5 Dekk fisken med ei av smakstilsetningane.
6 Legg på resten av margarinen.
7 Brett foliearket saman til ein pakke.
8 Legg pakken på potetene i kasserollen når potetene har kokt i omtrent 5 minutt.
9 Fisken er ferdig når potetene er kokte. Fiskekjøttet skal då vere kvitt og fast.

Sausar som du kan servere til:

Varme sausar :
Sitronsaus
Grøn saus
Peparrotsaus
Skaldyrsaus
Karrisaus
Soppsaus

Kalde sausar :
Karrisaus
Grøn saus
Raud saus
Eplesaus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1120)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.