Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk med ost og skinke



Fisk med ost og skinke oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Kombinasjonen av fisk(sei som vi brukte), røkt skinke og ost er suveren. Vi brukte og litt løk i pakken. Anbefales.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 750grfiskefilét
100grkokt skinke(pålegg)
200grhvit ost
olje/smeltet smør
1dashsalt
sitronpepper eller hvit pepper
Smør et stykke aluminiumsfolie med smeltet smør eller olje.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk med ost og skinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier172,43453,06Kcal
Protein17,5546,11gram
Karbohydrat8,3521,94gram
Kostfiber1,072,81gram
Fett7,4119,47gram
Mettet fett4,0010,51gram
Salt0,802,09gram
Pris på oppskriftenKr 7,60Kr 19,97Kroner
Hele oppskriften veier1 051 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fiskefiléten 1 - 2 cm tykke stykker. Skjær fileten på langs igjen (o,5 - 1 cm)(slik du skjærer et pølsebrød). Og åpne det. Krydre med salt og pepper. Legg inn et stykke ost, et stykke skinke og et stykke ost, slik at skinken blir liggende i midten og lukk igjen.
Legg fiskestykket (med ost og skinke inni)på godt smurt aluminiumsfolie og strø over litt salt. Legg i et lite stykke smør.
Pakk aluminiumsfolien sammen på toppen og legg pakken på grillen eller i glørne.
Fisken er ferdig etter ca 5 minutter, åpne folien for å se om den er ferdig.
Server med rømme, godt brød eller bakt potet og salat ved siden av.
Tips:
Disse pakkene kan du med fordel lage på forhånd. Det er ingen problemer å fryse pakkene, for så å ta dem opp og grille når det måtte passe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1491)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillpakke med mye snadder.Grillpakke med mye snadder.
Denne retten har 92,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lodde på grillen.Lodde på grillen.
Denne retten har 92,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet hel makrell.Grillet hel makrell.
Denne retten har 251,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk med ost og skinke.Fisk med ost og skinke.
Denne retten har 172,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.