Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk- og grønnsakgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 500grfiskefilet,
5stkgulrøtter,
1stk litekålrot,
2stkpurrer - med det grønne,
Ca 1,5stkløk,
3stang(stenger)selleri,
salt,
sitronpepper,
Ca 75grsmør,
sitronskiver til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk- og grønnsakgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,70337,03Kcal
Protein5,7225,81gram
Karbohydrat3,5215,88gram
Kostfiber1,777,99gram
Fett3,8017,14gram
Mettet fett2,2310,06gram
Salt0,110,51gram
Pris på oppskriftenKr 5,10Kr 23,01Kroner
Hele oppskriften veier1 805 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens alle grønnsakene. Strimle gulrøtter og kålrot. Skjær resten i biter. Legg i halvparten av grønnsakene. Legg i fiskebitene og dryss på salt (1 - 2 ts) og sitronpepper. Ha resten av grønnsakene over. Hell gjerne på en skvett vann. Klikk på resten av smøret.
La fisk og grønnsaker putre seg myke under lokk (20 - 30 minutter) ved middels varme. Slå av varmen og la det trekke en stund på ettervarmen. Pynt med sitronskiver.
Server retten med kokte poteter, gjerne med persilledryss. Evt. smør og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19651)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.