Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fisk og ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2porsjon(er)porsjoner hurtig-ris
1,5dlvann
250grfiskefileter (helst Rødspette)
0,5tssalt

Saus

1dltomatpuré
1dlfløte
litt pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fisk og ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,26516,09Kcal
Protein8,4530,23gram
Karbohydrat14,5151,91gram
Kostfiber0,562,00gram
Fett5,7020,39gram
Mettet fett3,4912,49gram
Salt0,782,80gram
Pris på oppskriftenKr 6,12Kr 21,89Kroner
Hele oppskriften veier716 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en enkel og god rett som tilberedes i mikrobølgeovn.

Bland ris og vann i en oval form. Rull hver av filetene sammen og legg dem langs ytterkant av formen. Dryss salt over. Tomatpuré og fløte blandes sammen og helles over fisk og ris.
Legg på lokk og la det koke i mikrobølgeovnen i ca 5 minutter (650 watt). Vent noen minutter før servering.
Tips:
I stedet for sausen kan du bruke en liten boks hermetiske tomater. Da blander du tomatlaken med risen og sløyfer vannet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1480)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.