Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskeball fra Møre




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grhyse
500grpoteter
2stkløk
Ca 7ssbyggmel
2tssalt
0,25tspepper

Kokelake:

2litervann
1stk litesalt fåreknokeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grgulrøtter
1skive(r)kålrot
1stkpurre
1tstimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskeball fra Møre med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier30,33310,86Kcal
Protein2,6126,75gram
Karbohydrat4,2943,97gram
Kostfiber0,969,84gram
Fett0,090,92gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,373,84gram
Pris på oppskriftenKr 2,61Kr 26,75Kroner
Hele oppskriften veier4 100 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne retten kan lages av både fersk og salt fisk. De fleste som ikke er vant til fiskeball, synes vanligvis at ferskfiskball er det beste.

Hakk eller mal renset fisk, poteter og løk sammen. Elt inn mel, salt og pepper og form baller på størrelse med tennisballer. Bland alt til kokelaken og la det koke i 20 minutter. Legg fiskeballene i den kokende laken og la dem trekke i 15-20 minutter. Skjær over en ball for å se om den er gjennomkokt.

Server fiskeballene med kokte fleskeskiver, smeltet smør og kokte grønnsaker. Dryss rikelig med persille over og spis flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13705)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 86,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 86,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 72,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 78,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 59,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.