Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskebolleform




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1liten boksfiskeboller
4ssrevet ost
1boks(er)ansjos
Sausen av ansjosen
1dlfløtemelk
hakket dill
timian
kapers


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskebolleform med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,43435,55Kcal
Protein8,6029,63gram
Karbohydrat6,8323,53gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett7,1924,77gram
Mettet fett3,3811,64gram
Salt2,006,88gram
Pris på oppskriftenKr 9,79Kr 33,73Kroner
Hele oppskriften veier689 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fiskebollene sammen med ansjosen i bunnen av smurt ildfast form. Bland ansjossausen med fløtemelk og hell det over. Dryss over revet ost, dill, timian og kapers. Stekes ved 225 grader ca. 20 minutter og serveres til varme kokte poteter med dilldryss på.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16082)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.