Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskebollelapskaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 11stkpoteter
400grblandede grønnsaker
2,5dlkraft fra fiskebollene og vann
1boks(er)fiskeboller
1dashsalt
hvit pepper
sitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskebollelapskaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58,90424,23Kcal
Protein3,1122,40gram
Karbohydrat10,3674,62gram
Kostfiber1,168,35gram
Fett0,302,16gram
Mettet fett0,070,50gram
Salt0,392,78gram
Pris på oppskriftenKr 2,55Kr 18,37Kroner
Hele oppskriften veier2 881 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell potetene og skjær dem i skiver. Bland alt, unntatt fiskebollene i en kjele. La det koke under lokk 10-15 minutter. Del fiskebollene i to og legg dem oppå grønnsakene. Ha på salt og pepper. Drypp over litt sitronsaft. La alt trekke under lokk 8-10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11752)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.