Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskeboller av gjedde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kggjedde,
2sspotetmel,
2tssalt
1tsmuskatblomme,
1stk storløk.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskeboller av gjedde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,44240,04Kcal
Protein17,3050,99gram
Karbohydrat2,276,69gram
Kostfiber0,320,94gram
Fett0,280,83gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt1,263,71gram
Pris på oppskriftenKr 13,32Kr 39,26Kroner
Hele oppskriften veier1 179 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal gjeddefileten, bland i salt, krydder, finhakket løk og potetmel, og be arbeid farsen godt. Form farsen til boller og la dem trekke i 30 minutter i kraften, som er kokt på skinn og bein fra gjedda.

Legg gjeddebollene fint opp på fat og server dem med smør og surbrød til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18291)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.