Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskebrød 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kghvetemel (eller litt mindre kveitemjøl og fin rug i tillegg)
4tsbakepulver
250grsmør (mjukt)
Ca 1,25literkefirmjølk
3tshornsalt, bland med surmjølkaIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskebrød 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier275,559 717,27Kcal
Protein7,72272,25gram
Karbohydrat42,361 493,83gram
Kostfiber1,9368,06gram
Fett7,93279,65gram
Mettet fett4,70165,75gram
Salt0,269,17gram
Pris på oppskriftenKr 1,78Kr 62,77Kroner
Hele oppskriften veier3 527 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til denne oppskrifta kunne dei bruka både kveitemjøl og fin rug.

Elt deigen forsiktig, la han kvila i 10-15 minutt. Bak tynne leivar, steik dei forsiktig. Pakk leivane i klede etter kvart.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18228)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.