Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskeburger 2



Fiskeburger 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Sei er en ypperlig matfisk, og når vi snakker om smak så stiller seien i en helt egen klasse. Den passer spesielt godt til hjemmelagde fiskeburgere som disse. Stek dem i panne eller på grillen. Nydelig hverdagsmat!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grseifilet
1sspotetmel
1stkhakket løk
2sshakket frisk gressløk
1,5dlmelk
1,5tssalt
0,5tspepper
2ssmargarin til steking
4blad(er)hodesalat
4blad(er)rød lollo salat
2stktomat i skiver
2stksylteagurk, hel
4stkhamburgerbrød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskeburger 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,53584,30Kcal
Protein7,0330,53gram
Karbohydrat15,2866,36gram
Kostfiber1,456,30gram
Fett4,7120,46gram
Mettet fett0,883,82gram
Salt1,044,54gram
Pris på oppskriftenKr 5,64Kr 24,50Kroner
Hele oppskriften veier1 737 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet. Tilsett iskald melk, litt om gangen. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.
2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate kaker. Stek dem på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
3. Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødet og legg på de ferdigstekte fiskeburgerne.

Tips:
Stek gjerne fiskeburgerne på forhånd, slik at de bare trenger å bli varme når du lager fiskeburger på grillen

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 29508)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet sei i folie.Grillet sei i folie.
Denne retten har 101,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei med dillpoteter.Grillet sei med dillpoteter.
Denne retten har 95,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeburger 2.Fiskeburger 2.
Denne retten har 134,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.