Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskefarse av torsk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfiskefilét
2tssalt
1sspotetmel
Ca 3,5dlmelk
0,25tsmuskatblomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskefarse av torsk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,73311,61Kcal
Protein9,9028,90gram
Karbohydrat9,5227,79gram
Kostfiber0,892,60gram
Fett3,038,85gram
Mettet fett1,323,85gram
Salt1,825,31gram
Pris på oppskriftenKr 4,69Kr 13,69Kroner
Hele oppskriften veier876 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pass på at alle ingrediensene du skal bruke er iskalde. Skjær fisken i biter. Ha den i en foodprocessor sammen med saltet. La maskinen gå til farsen er fast og seig. Tilsett melken i porsjoner og bland godt. Tilsett potetmel og krydder og gjerne finhakket persille, gressløk, timian, basilikum eller estragon. Du kan også røre inn f.eks. løk, hvitløk, purre eller paprika.

Denne farsen kan du bruke til fiskeboller, fiskepudding og fiskekaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11604)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.