Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskefarse fra Akershus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrenset fisk
1sssalt
1sshvetemel
150grsmør
muskatplomme
1literkokt kald fløtemelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskefarse fra Akershus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184,534 002,46Kcal
Protein9,57207,57gram
Karbohydrat2,1145,77gram
Kostfiber0,010,22gram
Fett15,31332,07gram
Mettet fett9,19199,33gram
Salt1,0923,64gram
Pris på oppskriftenKr 8,09Kr 175,47Kroner
Hele oppskriften veier2 169 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Av denne fiskefarsen ble det laget fiskekaker, fiskeboller eller fiskepudding.

Vask og tørk fisken godt. Skrap fisken og mal den 8 ganger på kjøttkvern sammen med smøret og saltet. Ha farsen i et fat og spe litt etter litt med melken under kraftig omrøring. Smak til med krydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13440)
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.