Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus



Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
I denne brukte vi torskefilet. En enkel og god fiskerett som smaker godt. Som tilbehør hadde vi frosne grønnsaker.
Bruk en av de ferdige pakkene. Ha litt vann og smør i en stekepanne. Ha i grønnsakene og la det surre til det er tørt. Salte og pepre, og det er ferdig.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfilet av gjedde eller en annen fisk
1dashsalt
1dashsmør eller margarin til fatet
3dlkremfløte
4sstomatpuré
nymalt hvit pepper
1boks(er)skivet sjampinjong, ca 200 g
1sssmør eller margarin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165,16463,27Kcal
Protein10,5329,54gram
Karbohydrat1,614,52gram
Kostfiber0,611,71gram
Fett12,8235,96gram
Mettet fett8,2923,25gram
Salt0,250,70gram
Pris på oppskriftenKr 9,23Kr 25,89Kroner
Hele oppskriften veier1 122 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk filetene, gni dem med salt og legg dem i et ildfast smurt fat.

Bland kremfløte og tomatpuré, krydre med salt og pepper.

Hell godt og vel 2 dl av tomatfløten over filetene, sett formen i ovnen ved 225 C i 15 minutter. Øs fisken med sausen et par ganger under stekingen.

Fres sjampinjong i smør og la det surre til væsken er fordampet og soppen er svak gyllen. Spe med resten av tomatfløten, kok opp og ta soppen av varmen.

Hell sjampinjongsausen over filetene og etterstek ca 5 minutter.

Server med kokt ris med finhakket kruspersille. Og for eksempel en grønnsaksblanding som vi gjorde.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11754)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 165,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.