Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskefondue 2



Fiskefondue 2 oppskrift.
Fotograf: Alf Børjesson

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grbreiflabbfilet eller kveite
10dlsolsikkeolje
1dashsalt

Til servering:

1stksitron, i båter
Ca 1,5dlremulade
2dllettrømme tilsatt hakket persille, dill og gressløk
Ca 1,5dlchilisaus
brød
salat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskefondue 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier459,842 407,84Kcal
Protein5,0526,44gram
Karbohydrat1,145,97gram
Kostfiber0,190,99gram
Fett48,30252,91gram
Mettet fett5,8030,37gram
Salt0,180,96gram
Pris på oppskriftenKr 10,24Kr 53,62Kroner
Hele oppskriften veier2 095 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gjør klart alt tilbehøret i små skåler. Skjær fisken i store terninger.

Varm oljen til ca. 180 °C, en brødterning blir brun på 1 minutt.
Stikk fisketerningene inn på fonduegafler og stek fisken i den varme oljen i 2-3 minutter.

Det er bare godt om det er en liten rå kjerne midt i fisken. Dryss den med salt når den er stekt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23326)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefondue 2.Fiskefondue 2.
Denne retten har 459,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 48,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.