Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskegele




Ingredienser

1 porsjon

500 g fiskebein
500 g avskjær av torsk/flyndrefisk
200 g grønnsaker (gulrøtter, purre og løk)
6 l klar fiskekraft som er noe innkokt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

1 Kok ingrediensene i ca. 45 minutter
2 Avkjøl geleen og klar den med 3-4 eggehviter
3 Den klare fiskegeleen skal smakes til med hvitvin og tilsettes gelatin etter behov

Brukes ved nedlegging av fisk i gele.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19025)
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskekraft.Fiskekraft.
Denne retten har 18,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.