Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskegryte med ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssolivenolje
1,25dlukokt ris
0,5stkløk, finhakket
2,5dlfiskebuljong (vann + terning)
0,5boks(er)hermetiske tomater
1,5sstomatpuré
250grfryst fiskefilet, i terninger
0,5tssalt
1tspepper
0,5boks(er)mais
1boks(er)liten boks sjampinjong
0,5boks(er)hermetiske erter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskegryte med ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78,51556,50Kcal
Protein5,9041,82gram
Karbohydrat9,7068,76gram
Kostfiber1,5310,85gram
Fett1,4510,28gram
Mettet fett0,221,56gram
Salt0,513,62gram
Pris på oppskriftenKr 3,73Kr 26,44Kroner
Hele oppskriften veier1 418 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen, fres ris og løk. Tilsett buljong, og la det småkoke 10 min. Ha i tomater, tomatpuré, fiskebiter, salt og krydder, og la det trekke videre 10 min. Tilsett de hermetiske grønnsakene, og la dem bli varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8390)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.