Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskegryte med skalldyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grfiskefilet i 2 cm tykke skiver
1,5sshvetemel
1tssalt
1tsolivenolje
1dlvann
1sssitronsaft
0,5dllettmelk
50grrensede reker
100grhermetiske blåskjell
0,5dlfinhakket dill
2porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskegryte med skalldyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,01454,93Kcal
Protein12,7349,07gram
Karbohydrat12,6948,92gram
Kostfiber0,200,77gram
Fett1,776,82gram
Mettet fett0,281,08gram
Salt1,134,37gram
Pris på oppskriftenKr 8,58Kr 33,08Kroner
Hele oppskriften veier771 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend fisken i mel blandet med salt. Legg fisken i en vid, oljesmurt kjele og hell på vann og sitronsaft. La det trekke 10 min. på svak varme. Ha i melk, reker og blåskjell, varm opp, men ikke la det koke. Dryss over dill. Serveres med kokt ris eller kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8391)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.