Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekabaret 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,25kghel fisk, f.eks. torsk, røye, ørret eller 6-7 dl kokt fisk

Gelé:

1,5ssgelatin

Garnering:

hardkokte egg i skiver
rensede reker
dillkvaster


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskekabaret 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,65210,88Kcal
Protein18,4646,54gram
Karbohydrat0,000,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,092,75gram
Mettet fett0,100,25gram
Salt0,130,32gram
Pris på oppskriftenKr 11,39Kr 28,71Kroner
Hele oppskriften veier1 261 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og kok fisken eller bruk rester av kokt fisk.

Bland gelatinpulver og vann, og la det svelle et par minutter.

Hell et tynt lag gelé i en form, ca 1,5 liter og la den stivne. Del i mellomtiden fisken i biter. Kok egg og rens reker til garneringen.

Legg garnering og pene fiskebiter i bunnen og lags sidene av formen. Legg resten av fisken i midten. Øs så over den kalde geléen til formen er fylt. Sett den i kjøleskapet til den har stivnet, ca 3-4 timer.

Dypp formen 5-10 sekunder i varmt vann, legg serveringsfatet oppå og hvelv kabareten på det.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8166)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.