Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekabaret med makrell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkgodt rensede makreller
0,75litervann
0,75dleddik 7%
1sssalt
1stklaurbærblad
4stkhel hvit pepper
2skive(r)løkskiver
dillkvister
hardkokte egg
tomater
sitron
dill

Gelé:

6dlfiskekraft
6blad(er)gelatin
2stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskekabaret med makrell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier26,24118,50Kcal
Protein4,0718,38gram
Karbohydrat0,170,77gram
Kostfiber0,050,23gram
Fett1,024,61gram
Mettet fett0,231,04gram
Salt1,275,72gram
Pris på oppskriftenKr 1,88Kr 8,49Kroner
Hele oppskriften veier1 806 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.

La makrellen trekke over svak varme ca 10 minutter i kokende vann tilsatt eddik, krydder, løk og dill.

Ta opp fisken. Sil kraften og mål opp 6 dl fiskekraft, eventuelt tilsatt litt vann hvis det er for lite kraft.

Pisk eggehvitene lett i en kjele, tilsett gelatinen som er godt utpresset for vann, samt fiskekraften. Kok opp under sterk pisking. Trekk kjelen av varmen og la den stå med lokk over ca 10 minutter.

Vri opp en sileklut i kokende vann og sil kraften. Hell litt av den i bunnen av en form på ca 1 1/2 liter, sett formen kaldt til geléen stivner 3-5 timer. Rens fisken og del den i pene stykker.

Legg fiskestykkene over geléen og hell på resten av kraften. Avkjøl til geléen er stivnet. Hvelv den over på et fat før servering og pynt med egg, tomater, sitron og dill.

Server kokte poteter og pepperrotfløte til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11245)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hvitvinssyltet makrellfilet.Hvitvinssyltet makrellfilet.
Denne retten har 81,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet makrell 2.Syltet makrell 2.
Denne retten har 48,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet makrell med appelsinsaus.Dampet makrell med appelsinsaus.
Denne retten har 102,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet makrell fra Vestfold.Syltet makrell fra Vestfold.
Denne retten har 264,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødmende makrell.Rødmende makrell.
Denne retten har 113,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet makrell fra Sørlandet.Syltet makrell fra Sørlandet.
Denne retten har 75,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paprikasyltet makrell.Paprikasyltet makrell.
Denne retten har 36,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.