Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Fiskekaker

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 10692 lesere! 10692 lesere

Ingredienser

Porsjoner
750grhysefilet
1sssalt
2sspotetmel
0,25tsmuskatnøtt, revet
0,25tshvit pepper, nykvernet
5dlmelk/fiskekraft
1dashsmør
6porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

Mal fisken en gang før den arbeides videre i kjøkkenmaskin. Hvis man ikke bruker kjøkkenmaskin bør fisken males minst fem ganger, den siste gangen med salt, før den forsiktige speingen kan begynne.

Den malte fiskefileten tilsettes det tørre. Kjør litt til de er godt innarbeidet i farsen. Start speingen.

Fyll farsen i en sprøytepose uten tyll. Farsen sprøytes loddrett ned på middels varm stekepanne med brunet smør til middels store, runde kaker, som stekes pent brune på begge sider. Fiskekaker kan serveres med stekt løk, brunet smør, råkostsalat og kokte poteter, eller de serveres i brun saus med kokte eller stuede grønnsaker og kokte poteter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 73,83285,9214,3 %
Fett: 1,234,76 gr6,8 %Fett14,99 %
Protein: 6,8326,45 gr52,9 %Protein37 %
Karbo: 8,5032,92 gr11,0 %Karbo46,05 %
Fiber: 0,722,79 gr9,3 %Fiber1,95 %
Mettet fett: 0,732,83 gr14,1 %
Salt: 0,953,69 gr73,8 %
Hele oppskriften veier 2323,625 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,97 .-
Pris 6 porsjonerKr. 138,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 23,12.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt hyse med piperonata hos oss.Les mer om Bestemors fiskekaker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11746



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser