Fiskekaker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grhysefilet
1sssalt
2sspotetmel
0,25tsmuskatnøtt, revet
0,25tshvit pepper, nykvernet
5dlmelk/fiskekraft
1dashsmør
6porsjon(er)poteter

Fremgangsmåte:

Mal fisken en gang før den arbeides videre i kjøkkenmaskin. Hvis man ikke bruker kjøkkenmaskin bør fisken males minst fem ganger, den siste gangen med salt, før den forsiktige speingen kan begynne.

Den malte fiskefileten tilsettes det tørre. Kjør litt til de er godt innarbeidet i farsen. Start speingen.

Fyll farsen i en sprøytepose uten tyll. Farsen sprøytes loddrett ned på middels varm stekepanne med brunet smør til middels store, runde kaker, som stekes pent brune på begge sider. Fiskekaker kan serveres med stekt løk, brunet smør, råkostsalat og kokte poteter, eller de serveres i brun saus med kokte eller stuede grønnsaker og kokte poteter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 73,83 Kcal
Protein 6,83 g
Fett 1,23 g
Karbo 8,5 g
Pris 5,97.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 11740 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,6 poeng totalt (av max 6) fra 5 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11746)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!