Fiskekaker


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 4,6 poeng (av max 6) fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 11569 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11746)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse Engelsk versjon


NB! Oppskriften Fiskekaker har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 73,83 Kcal
Protein 6,83 g
Fett 1,23 g
Karbo 8,5 g
Pris 5,97.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grhysefilet
1sssalt
2sspotetmel
0,25tsmuskatnøtt, revet
0,25tshvit pepper, nykvernet
5dlmelk/fiskekraft
1dashsmør
6porsjon(er)poteter

Fremgangsmåte:

Mal fisken en gang før den arbeides videre i kjøkkenmaskin. Hvis man ikke bruker kjøkkenmaskin bør fisken males minst fem ganger, den siste gangen med salt, før den forsiktige speingen kan begynne.

Den malte fiskefileten tilsettes det tørre. Kjør litt til de er godt innarbeidet i farsen. Start speingen.

Fyll farsen i en sprøytepose uten tyll. Farsen sprøytes loddrett ned på middels varm stekepanne med brunet smør til middels store, runde kaker, som stekes pent brune på begge sider. Fiskekaker kan serveres med stekt løk, brunet smør, råkostsalat og kokte poteter, eller de serveres i brun saus med kokte eller stuede grønnsaker og kokte poteter.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!