Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Fiskekaker

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 10912 lesere! 10912 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Fiskekaker har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 73,83 Kcal ......Protein: 6,83 gram ......Fett: 1,23 gram ......Mettet fett: 0,73 gram
Karbohydrater: 8,5 gram ......Kostfiber: 0,72 gram .....Natrium: 380,96 mg .......Pris: 5,97 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
750grhysefilet
1sssalt
2sspotetmel
0,25tsmuskatnøtt, revet
0,25tshvit pepper, nykvernet
5dlmelk/fiskekraft
1dashsmør
6porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon

Fremgangsmåte:

Mal fisken en gang før den arbeides videre i kjøkkenmaskin. Hvis man ikke bruker kjøkkenmaskin bør fisken males minst fem ganger, den siste gangen med salt, før den forsiktige speingen kan begynne.

Den malte fiskefileten tilsettes det tørre. Kjør litt til de er godt innarbeidet i farsen. Start speingen.

Fyll farsen i en sprøytepose uten tyll. Farsen sprøytes loddrett ned på middels varm stekepanne med brunet smør til middels store, runde kaker, som stekes pent brune på begge sider. Fiskekaker kan serveres med stekt løk, brunet smør, råkostsalat og kokte poteter, eller de serveres i brun saus med kokte eller stuede grønnsaker og kokte poteter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 73,83285,9214,3 %
Fett: 1,234,76 gr6,8 %Fett14,99 %
Protein: 6,8326,45 gr52,9 %Protein37 %
Karbo: 8,5032,92 gr11,0 %Karbo46,05 %
Fiber: 0,722,79 gr9,3 %Fiber1,95 %
Mettet fett: 0,732,83 gr14,1 %
Salt: 0,953,69 gr73,8 %
Hele oppskriften veier 2323,625 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,97 .-
Pris 6 porsjonerKr. 138,72 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 23,12.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mandelpanert hyse hos oss.Les mer om Fiskefarse - grunnoppskrift hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11746



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen