Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Fiskekaker

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,97 Kcal: 70,98 Fett: 0,88 gr Protein: 6,86 gr Karbo: 8,54 gr
Mettet fett: 0,51 gr Kostfiber: 0,73 gr Salt av natrium: 0,95 gr
Oppskriften har hatt 10444 lesere! 10444 lesere

Ingredienser

Porsjoner
750grhysefilet
1sssalt
2sspotetmel
0,25tsmuskatnøtt, revet
0,25tshvit pepper, nykvernet
5dlmelk/fiskekraft
smør
6porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater48,12 prosent
Protein38,65 prosent
Fett11,15 prosent
Kostfiber2,05 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 138,12

Pris pr porsjon

Kr 23,02
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

Mal fisken en gang før den arbeides videre i kjøkkenmaskin. Hvis man ikke bruker kjøkkenmaskin bør fisken males minst fem ganger, den siste gangen med salt, før den forsiktige speingen kan begynne.

Den malte fiskefileten tilsettes det tørre. Kjør litt til de er godt innarbeidet i farsen. Start speingen.

Fyll farsen i en sprøytepose uten tyll. Farsen sprøytes loddrett ned på middels varm stekepanne med brunet smør til middels store, runde kaker, som stekes pent brune på begge sider. Fiskekaker kan serveres med stekt løk, brunet smør, råkostsalat og kokte poteter, eller de serveres i brun saus med kokte eller stuede grønnsaker og kokte poteter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat hos oss.Les mer om Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11746



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen