Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekaker av sik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgrenset sik,
2tssalt
1dashpepper,
1sspotetmel,
1sshakket løk,
3ssmelk,
1stkegg.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskekaker av sik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,28199,70Kcal
Protein16,7435,46gram
Karbohydrat2,645,59gram
Kostfiber0,100,21gram
Fett1,843,90gram
Mettet fett0,511,08gram
Salt3,377,14gram
Pris på oppskriftenKr 11,52Kr 24,40Kroner
Hele oppskriften veier424 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal siken to ganger i en kjøttkvern og bland inn de øvrige ingrediensene. Bearbeid fiskedeigen godt før du former den med skje til kaker, som stekes i godt brunet fett på panne.

Sikkakene er veldig gode og kan spises med kokte poteter eller brød til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18290)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.