Aktuelt akkurat nå!
Sommermat...Selskapsmat...Rabarbra...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Fiskekarbonader

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 80,67 Kcal
Protein 6,11 g
Fett 1,37 g
Karbo 10,28 g
Pris 3,57.- kr

Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.


Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 8163 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,8 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11759)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!