Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Fiskekarbonader

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,57 Kcal: 79,74 Fett: 1,34 gr Protein: 6,16 gr Karbo: 10,30 gr
Mettet fett: 0,50 gr Kostfiber: 0,92 gr Salt av natrium: 0,51 gr
Oppskriften har hatt 6854 lesere! 6854 lesere

Ingredienser

Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater51,66 prosent
Protein30,9 prosent
Fett15,12 prosent
Kostfiber2,3 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 44,86

Pris pr porsjon

Kr 14,95
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Fiskekaker med karri hos oss.Les mer om Panert seifilet med grønn potetsalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11759



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen