Fiskekarbonader

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 80,67 Kcal
Protein 6,11 g
Fett 1,37 g
Karbo 10,28 g
Pris 3,57.- kr

Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.


Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 8136 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,8 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11759)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!