Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Fiskekarbonader

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 7078 lesere! 7078 lesere

Ingredienser

Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Fiskekarbonader er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 79,74334,0316,7 %
Fett: 1,345,61 gr8,0 %Fett15,12 %
Protein: 6,1625,80 gr51,6 %Protein30,9 %
Karbo: 10,3043,15 gr14,4 %Karbo51,66 %
Fiber: 0,923,85 gr12,8 %Fiber2,3 %
Mettet fett: 0,502,09 gr10,5 %
Salt: 0,512,12 gr42,4 %
Hele oppskriften veier 1256,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,57 .-
Pris 3 porsjonerKr. 44,86 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,95.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt seibiff hos oss.Les mer om Sei på grønnsakseng hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11759



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser