Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Fiskekarbonader

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 7072 lesere! 7072 lesere

Ingredienser

Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 79,74334,0316,7 %
Fett: 1,345,61 gr8,0 %Fett15,12 %
Protein: 6,1625,80 gr51,6 %Protein30,9 %
Karbo: 10,3043,15 gr14,4 %Karbo51,66 %
Fiber: 0,923,85 gr12,8 %Fiber2,3 %
Mettet fett: 0,502,09 gr10,5 %
Salt: 0,512,12 gr42,4 %
Hele oppskriften veier 1256,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,57 .-
Pris 3 porsjonerKr. 44,86 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,95.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Seibiff med løk 2 hos oss.Les mer om Stekt seifilet med jordbær- og mangosalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11759



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser