Gå til forsiden av matoppskrift.no



Fiskekarbonader


Oppskriften på Fiskekarbonader har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11759)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 92,59 Kcal Forklaring?
Protein 6,11 g
Fett 1,37 g
Karbo 13,26 g
Pris 3,57.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!