Fiskekarbonader

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grfiskefilet av sei.
1tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlmelk
1krmpepper
1ssgressløk, hakket
4porsjon(er)poteter

Fremgangsmåte:

Fjern skinnet av seien. Skinnet på makrell og sild lar vi sitte på fisken. Mal fisken på kvern eller hakk den i food processor. Rør fisken med salt og potetmel. Spe med melk. Tilsett pepper. Lag flattrykte kaker som stekes i panne. Fiskekarbonader kan serveres med stekt løk, råkost eller grønnsakstuing og kokte poteter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 79,53 Kcal
Protein 6,15 g
Fett 1,33 g
Karbo 10,28 g
Pris 3,57.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 7764 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,8 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11759)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!