Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskekroketter 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grfiskefilet
litt melk
300grmoste poteter
50grløk, hakket
1dashsmør
0,5tspresset hvitløk
0,5tspaprikapulver
1sshakket persille
1stkegg
2stkegg og litt melk til dypping
50grmel
reven kavring


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskekroketter 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,83484,72Kcal
Protein9,7643,07gram
Karbohydrat9,7042,81gram
Kostfiber0,924,06gram
Fett3,3514,78gram
Mettet fett1,205,30gram
Salt0,120,53gram
Pris på oppskriftenKr 5,52Kr 24,36Kroner
Hele oppskriften veier883 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp stekeovnen til ca 225 grader. Dekk fisken delvis med melk og la stå i stekovn i 15 minutter. Mos poteter.
Stek løk i litt smør og bland i hvitløk, paprika og persille. Bland i fisken, poteter og krydder. Rør godt. Pisk egget i.
Form små boller. Vend først i mel. Så i egg og melk. Til slutt i reven kavring. Stekes i en panne i smør til de er jevnt brune.

Serveres med hvitløks majones. Majones med hvitløk i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966930)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.