Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskemåke-wok




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkfiskemåker, brystfiletene
1dlmatolje
150grbacon
150grgulrot
150grbroccolitopper
200grsopp
1boks(er)minimais
1dashsalt
1dashpepper
4porsjon(er)ris


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fiskemåke-wok med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170,601 017,71Kcal
Protein12,6575,46gram
Karbohydrat7,8446,77gram
Kostfiber0,674,00gram
Fett9,7057,87gram
Mettet fett1,7210,26gram
Salt0,342,03gram
Pris på oppskriftenKr 5,39Kr 32,15Kroner
Hele oppskriften veier2 386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Snitt opp brystfiletene i passende strimler. Baconet kuttes i så små biter som mulig.

Legg deretter alle øvrige ingredienser klare slik at du enkelt kan tilsette det i woken i riktig rekkefølge.

Hell olje i wokpanna og varm opp til det er tilnærmet kokende. Soyaolje, maisolje og olivenolje passer bra, men olivenolje dominerer smaksbildet mer enn de to andre. Alle tåler den høye varmen i woken.

Ha i kjøttstrimler, bacon og gulrot. Surr til kjøttet er gyllent. Tilsett sopp og broccolibuketter og la surre til broccolien skifter farge. Smak til med salt og pepper. Ha deretter i minimaisen og server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8135)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.