Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepai fra Bretonne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgfisk (torsk, kolje eller annet)

Paideig:

175grhvetemel
125grMargarin
Ca 2,5sskaldt vann
2sssmør
3sshvetemel
3dlmelk
1dashsalt
1dashpepper
1dlreven ost
Pynt:

8stkhermetiske aspargestopper
2skive(r)bacon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fiskepai fra Bretonne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier189,282 755,35551,07Kcal
Protein9,92144,4128,88gram
Karbohydrat11,11161,7332,35gram
Kostfiber0,659,461,89gram
Fett11,54167,9933,60gram
Mettet fett4,1960,9912,20gram
Salt0,487,021,40gram
Pris på oppskriftenKr 6,12Kr 89,09Kr 17,82.-
Hele oppskriften veier1 456 totalt1 456 pr porsj291 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 5 stykker pai

Rens fisken, skjær den i skiver. Kok den i vann som er tilsatt 1/2 dl salt pr. liter vann.

Smuldre margarin i melet, og arbeid deigen lett sammen med det kalde vannet.

Kjevle deigen ut og kle en paiform med den.

Stek paibunnen til den er gyllen.

Lag sausen på følgende måte: Smelt smør til sausen, rør i melet. Spe med kald melk.

Gi sausen et oppkok, rør kraftig. La den koke minst 5 min. Smak til med salt og pepper og reven ost.

Rør fisken i sausen og fyll den i paibunnen.

Legg aspargestopper og baconruller på toppen og stek paien ca 10 min i ovn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12475)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Torsk og brokkoli pai.Torsk og brokkoli pai.
Denne retten har 133,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.