Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepate




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 450grtorsk eller annen fisk.
3stkløk
0,5stkrød pepper
1stkgulrot
2stkegg
Ca 0,75tssalt
1dlmel (annet mel enn hvete kan brukes)
2sssitronsaft
krydderurter etter smak
rosenkål eller broccoli


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fiskepate med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier79,99855,3271,28Kcal
Protein9,81104,908,74gram
Karbohydrat6,0164,265,36gram
Kostfiber1,0210,910,91gram
Fett1,6317,431,45gram
Mettet fett0,363,850,32gram
Salt0,576,150,51gram
Pris på oppskriftenKr 6,32Kr 67,58Kr 5,63.-
Hele oppskriften veier1 069 totalt1 069 pr porsj89 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 skiver

Alt unntatt kål blendes sammen i foodprocesser.
Broccoli eller rosenkål has i kokende vann/dampes i få minutter.

Ha først et fiskefarse i et smurt ildfast fat, deretter et lag med broccoli / rosenkål og så ennå et lag med fiskefarse.

Bakes i ovnen ved 200 grader i 25 – 30 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21740)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.