Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepate (microovn)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grhakket torskefilet
3stkegg
2,25dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
frisk basilikum og persille
reker og sitron til garnering

Dressing:

creme fraiche
dill
purreløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fiskepate (microovn) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier145,021 653,62165,36Kcal
Protein13,99159,5215,95gram
Karbohydrat0,627,070,71gram
Kostfiber0,000,000,00gram
Fett9,62109,6910,97gram
Mettet fett5,3761,236,12gram
Salt0,232,580,26gram
Pris på oppskriftenKr 9,14Kr 104,22Kr 10,42.-
Hele oppskriften veier1 140 totalt1 140 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Rør hakket torskefilet med egg - et av gangen. Rør fløten i. Krydre med salt og pepper og tilsett hakket basilikum og persille.
La blandingen hvile 1 time. Ha farsen i en mikroform. Sett pateen i mikroovnen ved full effekt, 850W, i 3 min. og deretter 16-17 min. ved 2/3 effekt.

La pateen bli kald. Garner med reker og sitron og server med dressingen (alle ingrediensene blandes sammen).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21741)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.