Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskepudding hjemmelagd




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfiskefilet uten ben. Hvit fisk. Renset og ferdig.
1,5tssalt
1sspotetmel
Ca 2dlmelk
Ca 2dlfløte
1krmmuskatblomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskepudding hjemmelagd med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,10322,30Kcal
Protein10,9125,10gram
Karbohydrat2,595,96gram
Kostfiber0,030,07gram
Fett9,5621,99gram
Mettet fett5,9313,64gram
Salt1,222,81gram
Pris på oppskriftenKr 7,80Kr 17,94Kroner
Hele oppskriften veier920 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken 4 ganger med salt og potetmel.
Spe så forsiktig med melk og fløte, mens du rører hele tiden. Skal bli fløyelsaktig. Ta det med ro.
Til slutt har du i krydder.
Farsen fylles i egnet form, pass på så det ikke blir luftbobler. Kokes i vannbad i stekeovn ved ca 125 grader til den er gjennomkokt.
Hvelves og serveres med saus med skalldyr.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2845)
Tilberedningstid: 120 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.