Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskesuppe med egg- og sitronsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,75kgrenskåret fiskefilet eller renset hel fisk
1,5literfiskekraft eller vann
5ssolivenolje
1tssalt
6stk liteskrelte poteter
4stk liteskrelte gulrøtter
Ca 2,5stang(stenger)stangselleri i biter
Ca 4,5stkskrelte små løk
Ca 3,5stang(stenger)persille

Avgolemonosaus:

2stkegg
1,5stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med egg- og sitronsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,62361,60Kcal
Protein8,0447,18gram
Karbohydrat2,4314,26gram
Kostfiber0,422,46gram
Fett2,1012,32gram
Mettet fett0,331,94gram
Salt0,331,94gram
Pris på oppskriftenKr 5,19Kr 30,46Kroner
Hele oppskriften veier4 695 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Psarosoupa Avgolemono)

Kok opp fiskekraft, olje og salt. Ha i poteter og grønnsaker og kok i 15 minutter. Legg i fisken, kok sakte opp, trekk kasserollen til side og ta av skum på overflaten. La suppen trekke på svak varme i 15 minutter. La kasserollen stå i 5 minutter. Ta fisken forsiktig opp og legg den og grønnsakene på serveringsfat eller tallerkener. Hold det varmt.

Pisk sammen egg og sitronsaft. Tilsett 2 dl varm fiskekraft mens du pisker kraftig. Ha blandingen tilbake i suppen mens du rører hele tiden. Varm opp suppen under omrøring, men la den ikke koke, da skiller den seg. Smak til med salt og pepper. Server suppen ved siden av fisken og grønnsakene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6427)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Hellas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskesuppe Ålesund.Fiskesuppe Ålesund.
Denne retten har 85,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Norsk fiskesuppe 2.Norsk fiskesuppe 2.
Denne retten har 93,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.