Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fiskesuppe med hyse og purre



Fiskesuppe med hyse og purre oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
En fiskesuppe trenger ikke mange forskjellige ingredienser for å smake godt. Her får suppen en ekstra god smak med purre, laurbærblad, persille, sjalottløk og eplecider.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhysefilet, uten skinn og bein
2stkpurre
1stklaurbærblad
1stang(stenger)persille, frisk
2stksjalottløk
2,5dleplecider
6dlvann
salt og pepper
dill, frisk

Tilbehør

brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-gjær
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med hyse og purre med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32,30133,66Kcal
Protein4,4118,25gram
Karbohydrat2,178,98gram
Kostfiber0,652,69gram
Fett0,100,41gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol0,54 %
Salt0,060,26gram
Pris på oppskriftenKr 7,54Kr 31,20Kroner
Hele oppskriften veier1 655 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag en suppekvast ved å binde et par grønne blad av purren, laubærblad og persille sammen med en bomullstråd.
Hakk sjalottløk og kok sammen med suppekvasten i eplecider og vann i ca. 20 minutter. Ta opp suppekvasten.
Skjær purre i tynne ringer og hysefileten i strimler. Legg det i suppen og la den trekke til fisken er kokt, ca. 2 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server suppen med finhakket dill på toppen og med brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30245)
Tilberedningstid: 40 min

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.