Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fløtekarameller 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grhonning
0,25literkremfløte
100grsmør
1stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fløtekarameller 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier324,843 077,86Kcal
Protein0,817,67gram
Karbohydrat38,54365,17gram
Kostfiber0,020,19gram
Fett18,60176,24gram
Mettet fett12,12114,84gram
Salt0,161,49gram
Pris på oppskriftenKr 7,12Kr 67,46Kroner
Hele oppskriften veier948 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Honning og fløte røres sammen i en stor gryte. Gryten setttes over varmen på fuld kraft, og når blandingen er godt varm, tilsettes smøret.
Massen skal koke opp, og sitronsaften has i. Der må ikke røres i gryten under kokningen.
Massen skal være ca. 135 grader.
Når karamelmassen er ferdig, helles den opp i en smurt skypanne.

Massen avkjøles og skjæres i firkanter. Karamellerne pakkes inn i vokspapir og oppbevares i tørre, lufttette glass eller kakebokser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19319)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.