Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fløytevaflar utan egg:




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssmargarin eller smør,
3dlkveitemjøl
2dlkaldt vatn,
3dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fløytevaflar utan egg: med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier276,971 972,03164,34Kcal
Protein3,5325,132,09gram
Karbohydrat17,82126,8810,57gram
Kostfiber0,795,620,47gram
Fett21,11150,3012,53gram
Mettet fett11,5181,956,83gram
Salt0,110,750,06gram
Pris på oppskriftenKr 3,16Kr 22,50Kr 1,87.-
Hele oppskriften veier712 totalt712 pr porsj59 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 vafler

Smelt og avkjøl feittet. Visp saman mjøll og vatn til ei jamn røre.
Stivpisk kremfløyten og bland den og det avkjølte feittet i mjølrøra. Varm vaffeljarnet. Pensle jarnet godt med smelta feitt til første steiking, deretter treng det ikkje smørjast. Hell 3/4 - 1 dl røre i jarnet, fordel den jamt utover og steik vaflane lysegule. Legg dei på rist slik at dei held seg sprøe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Aure Vaffelselskap & Sønn, DA
(Intern: 1282)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Vafler
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.