Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flambert fisk- og skalldyrgrateng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grsjampinjong
2sssmør eller margarin
1stk storløk
4stktomater
1bit(er)sellerirot
400gropptint spettefilet
1dashsmør eller margarin til fatet
2dlfiskekraft
2sssmør
2sshvetemel
1dashsalt
hvit pepper
paprika
tabasco
2sskonjakk varmes opp
300grrensede reker eller 600 g urensede
0,5dlparmesan, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Selleri
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flambert fisk- og skalldyrgrateng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,99478,80Kcal
Protein8,3740,90gram
Karbohydrat2,1710,60gram
Kostfiber0,693,37gram
Fett5,7728,19gram
Mettet fett3,3316,27gram
Alkohol0,36 %
Salt0,472,28gram
Pris på oppskriftenKr 7,06Kr 34,50Kroner
Hele oppskriften veier1 955 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll sjampinjong. La hermetiske renne av. Rist dem i smør til de får farge. Ta dem opp med en hullsleiv, hold dem varme.

Rens og hakk løk, la den småkoke i soppkraften. Flå tomatene, skjær disse og sellerien fint opp, rør det inn i løken.

Legg fisken i et smurt ildfast fat, dekk med folie og sett fatet i ovnen ved 200 C ca 15 minutter. Sil fiskekraften over i en kjele.

Tilsett fiskekraft, ca 2 dl. Lag en kule av smør og mel, jevn fiskekraften med denne. Smak til med krydder og 2 dråper tabasco.

Legg rekene rundt den stekte fisken i fatet, hell først over grønnsakrøren og soppen, dekk gratengen med sausen. Strø reven ost over. Sett fatet i ovnen ved 225 C i 10 minutter. Hell den varme konjakken over og tenn på ved servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7794)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaksform med reker.Grønnsaksform med reker.
Denne retten har 83,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.