Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7dlvann eller melk
300grhavremel
300grbyggmel
300grfint rugmel
1tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flatbrød 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,033 053,78Kcal
Protein5,1081,96gram
Karbohydrat35,94577,56gram
Kostfiber4,6174,08gram
Fett1,8529,73gram
Mettet fett0,355,62gram
Salt0,436,98gram
Pris på oppskriftenKr 1,41Kr 22,66Kroner
Hele oppskriften veier1 607 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha væsken i en stor deigbolle og elt melblandingen inn. Kjevle deigen til løvtynne leiver. Legg leiven på oppvarmet takke. Dynk leiven med litt vann. Lett litt på den og snu den når den er stivnet. Stek den.
Legg forsiktig i press når den er ferdig. Oppbevares tørt og kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2424)
Kategori: Flatbrød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.