Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød fra østfold




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,5dlvann, melk, kjernemelk, myse (en av sortene eller blanding)
150grhavremel
150grbyggmel
150grfint rugmel
0,5tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra østfold med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,031 526,89Kcal
Protein5,1040,98gram
Karbohydrat35,94288,78gram
Kostfiber4,6137,04gram
Fett1,8514,86gram
Mettet fett0,352,81gram
Salt0,433,49gram
Pris på oppskriftenKr 1,41Kr 11,33Kroner
Hele oppskriften veier804 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha væsken i deigbollen og elt melblandingen inn. Deigen kan også lages av bare byggmel. Kjevle deigen til løvtynne leiver. Legg leiven på oppvarmet takke. Rull over leiven med flatbrødrull (rutet kjevle). Dynk leiven med litt vann. Lett litt på den og snu den når den er stivnet. Stek den.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13359)
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.