Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Flatbrød fra Fræna




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grbygg- eller havremel
250grfint- eller grovt sammalt hvete
250grrugmel
0,75tssalt
0,5literskummet melk
noe varmt vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Flatbrød fra Fræna med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204,922 572,26Kcal
Protein7,0588,50gram
Karbohydrat38,72486,03gram
Kostfiber5,9774,94gram
Fett1,1013,81gram
Mettet fett0,182,26gram
Salt0,455,69gram
Pris på oppskriftenKr 1,28Kr 16,07Kroner
Hele oppskriften veier1 255 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt melet og saltet i en bolle. Lag en grop i deigen og hell i væsken. Elt ingrediensene sammen til en smidig deig. Lag runde leiver som kjevles runde og tynne. Stek dem på takke. Oppbevares tørt og mørkt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13121)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.